The Blog

Sport is in!

Sporten is in Nederland helemaal in. Nu wordt het weer tijd om te gaan schaatsen. Steeds meer mensen gaan nu naar de winkel en gaan schaatsen halen, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de kinderen. Het is alleen maar te hopen dat het nu zo hard gaat vriezen dat we ook buiten kunnen schaatsen, in ieder geval zijn er nu genoeg binnenbanen waar we al kunnen schaatsen en daar kunnen we gaan oefenen. Veel kinderen hebben Sven Kramer als goede voorbeeld en willen net zo goed worden als hem. Daarom is het goed om de sport een beetje in de gaten te houden want dan krijgen de kinderen ook zin om samen te gaan sporten. Ga daarom nu kijken welke sporten er nu op tv zijn, voornamelijk schaatsen. Ga met de kinderen lekker oefenen en zorg er voor dat je een goede schaatser neer gaat zetten op de baan! Kies daarom ook voor goede schaatsen en zorg er direct voor dat je goed gaat oefenen want met het oefenen kun jij er voor zorgen dat je straks buiten erg snel bent!

Tags: ,

Abonneer

Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates