The Blog

Nieuw top programma op Net 5

Woensdag 11 januari was het zover. De allereerste aflevering van het nieuwe televisieprogramma op Net5: Beat the top designer. In dit nieuwe programma gaan in elke aflevering drie enthousiaste en ambitieuze fashion designers de strijd met elkaar aan.

 

Zij krijgen een duidelijke missie: ontwerp met een ruim budget, hulp van coupeuses en voldoende tijd, een outfit voor een BN’er in de stijl van een wereldberoemd modehuis. Natuurlijk is het hierbij het doel dat je ervoor zorgt dat jouw ontwerp gekozen wordt. Iedere week is er plek voor drie nieuwe talenten, dit is dus geen afvalrace zoals bijvoorbeeld Project Catwalk. Beat the topdesigner is bedoeld als  platform om jonge designers een kans te geven zichzelf in de spotlights te zetten.

 

In de allereerste aflevering werd er een outfit ontworpen en gemaakt voor niemand minder dan Bridget Maasland. Zij had een jurk nodig voor de uitreiking van de Oscars. Valentino is één van haar favoriete ontwerpers en dus moesten de drie strijdende ontwerpers een couturejurk maken die niet onder zou doen voor een echte Valentino-jurk.

 

Zou jij daar durven staan? Een jurk ontwerpen voor een BN’er die wellicht ook nog gedragen wordt? Voor de kandidaten is het een groot assessment, wat zal dat spannend zijn. Ben jij benieuwd naar de volgende afleveringen? Hoe de kandidaten het ervan afbrengen en of zij om kunnen gaan met de druk en de uitslag? Kijk dan iedere woensdagavond om 20.30 naar Beat the top designer op  Net5.

Tags: ,

Abonneer

Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates