The Blog

Foto’s op canvas aan de wand

Vrouwen en shoppen, twee woorden die echt bij elkaar horen. Ze vinden het te gek om de hele dag winkel in en winkel uit te gaan, maar waar zijn ze dan naar op zoek? Vrouwen zijn op zoek naar de nieuwste populaire producten, zo komen ze ook in aanraking met een foto op canvas. Veel winkels hangen er namelijk vol mee en dit geeft hen ook weer inspiratie. Als je naar Webprint.nl gaat, dan kun je precies zien wat de mogelijkheden zijn.

 

Je gaat een foto insturen en geeft het formaat aan en dan wordt het voor je op canvas gedrukt. Je kunt dit online allemaal regelen en de tijd die je dan over hebt kun je gaan besteden aan het gewone shoppen! Maar wist je dat je foto’s op canvas ook in de winkel kunt laten bedrukken? Je moet dan een USB stick meenemen en kunt naar de Hema toe gaan en dan maken ze het daar voor je in orde. Ze sturen het dan voor je in en binnen een paar dagen kun je het daar weer ophalen, maar het kan ook digitaal via Hema.nl en dan kun je de foto als kunstwerk aan de wand gaan hangen als hij binnen is.

 

Heb je zelf op dit moment nog geen leuke foto en wil je toch wat leuks aan de muur hangen? Dan kun je kijken op Hema.nl, want de Hema en het Nederlands fotomuseum werken samen. Je kunt daar wat leuks uitkiezen voor aan de wand en zo gezellig met je vriendinnen online gaan shoppen.