The Blog

5 schoenentips om het beste uit je skinny jeans te halen

De skinny jeans is passé, kopte nu.nl in 2010. Niets is minder waar, want anno 2013 houdt de skinny jeans ons nog altijd in zijn grip: waar mensen zijn, zijn skinny jeans. Het vergt wel enige studie om ervoor te zorgen dat je skinny jeans matcht met jouw andere kledingitems en je figuur. En als je niet de juiste schoenen draagt, kan je outfit flink verpest worden. Zo draag je je schoenen:

 1. Platte schoenen als je lange benen en smalle heupen hebt
  Als je gezegend bent met lange, dunne benen en je heupen niet te breed zijn, dan kunnen ballerina’s en andere platte schoenen heel goed matchen bij een skinny jeans. Platte schoenen met een puntneus zijn een goede optie, mits je schoenmaat niet te groot is, want dan lijken je voeten enorm.
  laarzen-skinny-jeans
 2. Laarzen en skinny jeans: een super match
  Toen we jaren geleden de eerste fashionista’s zagen die hun laarzen over de pijpen van hun skinny jeans droegen, vonden we het een vreemd gezicht. Maar inmiddels is het helemaal geaccepteerd en zien we de voordelen in. Want die prachtige laarzen worden zo een echte eycecatcher. En prachtig zijn ze, die laarzen die dit najaar in de schappen liggen! Als je er slanker uit wilt zien, kies dan voor lange, wijdere laarzen met een kleine hak.
 3. Booties kunnen je outfit maken of breken
  Stoere bikerlaarsjes en enkellaarsjes zijn het dit seizoen helemaal. Het is een fantastische aanvulling op je collectie, want ze passen onder elke outfit. Toch moet je opletten dat je geen verkeerde keuze maakt. Als je booties een dikke hak of een plateauzool hebben, moet je ervoor zorgen dat ook de bovenkant van je outfit volume heeft. Draag bijvoorbeeld een stoer bikerjasje in combinatie met bikerboots.
  hoge-sneakers
 4. Thank God voor hoge sneakers
  Hoge sneakers onder je skinny jeans maken je outfit stylish én comfortabel. Zorg er wel voor dat je sneakers niet te grof ogen, zodat het niet lijkt of daar een paar boten varen onder je broekspijpen. Kies voor hoge sneakers van Jimmy Choo, La Lanvin of Giuseppe Zanotti.
 5. De ultieme combi: skinny jeans met high heels
  Het allermooist onder je skinny jeans is een basic pump met een puntneus. Die mogen echt niet in je collectie ontbreken. Hoge hakken verlengen je benen. Als je mooie curves hebt, is dat waarschijnlijk zeer gewenst. Pas wel op met stiletto’s. Die zorgen ervoor dat je er off balance uitziet: de aandacht wordt verplaatst naar het middelste gedeelte van je lichaam.

Tags: , ,

Abonneer

Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates